Wij zoeken een kok

Ken jij net als onze Chef-Kok Dirk, de fijne kneepjes van het vak?

Dan zijn wij op zoek naar jou!

Wij zijn op zoek naar een:

  • Zelfstandig werkend kok (m/v) 32 – 38 uur per week
    per 1 september 2021

Het voorbereiden, klaarmaken en doorgeven van de gerechten. Je bent verantwoordelijk voor het voorbereiden en klaarmaken volgens recept en planning.

In samenwerking met de Chef – Kok begeleid je nieuwe medewerkers/leerlingen, hierbij zie je toe op de werkzaamheden en geef je aanwijzingen. Ook het waarborgen, verbeteren en continueren van de kwaliteit en service behoort tot één van je taken. Hierbij kun je denken aan het beoordelen en nieuwe inbreng geven voor de te voeren kaart. Je onderhoudt de keuken en maakt de werkomgeving schoon, hierbij hanteer je de hygiëne (HACCP). Actief meedenken in de verdere professionalisering en ontwikkeling van onze organisatie wordt zeer op prijs gesteld. Je bent creatief en hebt plezier in het kookvak.

Totaalpakket

Bij ons heb je de kans om uit te blinken als ‘zelfstandig werkend kok’. Van à la carte diners, tot feesten, bruiloften en recepties. Goede communicatie en het kunnen werken in teamverband is een voorwaarde. Je kunt rekenen op een bijpassend salaris + reiskosten vergoeding.

Kennismaken

Wij zijn geïnteresseerd in supergemotiveerde kandidaten die streven naar een topproduct en een eindresultaat om trots op te zijn. Ben je bereid je handen uit de mouwen te steken eb opzoek naar een leuke werkplek? Neem dan vóór 25 augustus contact op met Anne of Henriëtte: info@staniastate.nl 058-2562811 of 06-12962135

Heb je nog geen of weinig ervaring maar denk je wel dat dit echt iets voor je is? Wij geven je graag een kans