3-gangen Weekmenu
Een wisselend 3-gangen weekmenu voor 19,75
Je kunt de gerechten ook los bestellen. De finishing touch van de gerechten doe je helemaal zelf.
Wij serveren onze weekmenu’s vrijdag t/m zondag. Reserveer minimaal 1 dag van tevoren vóór 20.00 uur
••••••••••••••••••••••••••••••••••••
8, 9, 10 januari
Voorgerecht
• Romige witlofsoep met amandelen en peterselie 3,75
Hoofdgerecht
• Varkenshaasmedaillons met champignonsaus, worteltjes, gebakken krielaardappeltjes en gemengde salade
óf
• Zalmfilet met witte wijnsaus, worteltjes, gebakken krielaardappeltjes en gemengde salade 13,50
Nagerecht
• Frambozenbavarois met vanillesaus en slagroom 3,75
Kidsmenu
• Kipfilet met gebakken krielaardappeltjes, appelmoes, mayonaise en ketchup. En poffertjes met banaan en chocoladesaus 7,75
Maaltijdsalade met meergranenpistolet en kruidenboter:
• Boswandeling, gemengde groene salade met bospaddenstoelen, spek, ui, prei, tomaat, gorgonzola en cranberriejam 9,50
• De molkerij, salade van spinazie, rucola, appel, walnoten, rode ui, avocado en geitenkaas en honing 9,50
••••••••••••••••••••••••••••••••••••
15, 16, 17 januari
Voorgerecht
• Pompoensoep 3,75
Hoofdgerecht
• Wildstoverij met aardappelpuree, stoofperen en appel-cranberry compote
óf
• Hartige groentenquiche met bosui, paddenstoelen, courgette en geitenkaas met aardappelpuree, stoofperen en appel- cranberry compote 13,50
Nagerecht
• Tiramisu 3,75
Kidsmenu
• Kaasschnitzel met gebakken aardappeltjes, appelmoes, mayonaise en ketchup. En bananenpudding met slagroom 7,75
Maaltijdsalade met meergranenpistolet en kruidenboter:
• Boswandeling, gemengde groene salade met bospaddenstoelen, spek, ui, prei, tomaat, gorgonzola en cranberriejam 9,50
• De molkerij, salade van spinazie, rucola, appel, walnoten, rode ui, avocado en geitenkaas en honing 9,50
••••••••••••••••••••••••••••••••••••
22, 23, 24 januari
Voorgerecht
• Mosterdsoep met gebakken spekjes of bosui 3,75
Hoofdgerecht
• Kipfilet met paprikasaus, gebakken aardappelen met prei en ui, broccoli en gemengde salade
óf
• Groentenburger met brie, gebakken aardappelen met prei en ui, broccoli en gemengde salade 13,50
Nagerecht
• Mangopudding, bosvruchtencompote en slagroom 3,75
Kidsmenu
• Hamburger met spekjes, gebakken aardappeltjes, appelmoes, mayonaise en ketchup. En aardbeienpudding met slagroom 7,75
Maaltijdsalade met meergranenpistolet en kruidenboter:
• Boswandeling, gemengde groene salade met bospaddenstoelen, spek, ui, prei, tomaat, gorgonzola en cranberriejam 9,50
• De molkerij, salade van spinazie, rucola, appel, walnoten, rode ui, avocado en geitenkaas en honing 9,50
••••••••••••••••••••••••••••••••••••
29, 30, 31 januari
Voorgerecht
• Tomatensoep met kip en prei 3,75
Hoofdgerecht
• Runderstoofpotje met bloemkool, aardappeltaartje en appelmoes
óf
Kabeljauwfilet met tuinkruidensaus, bloemkool, aardappeltaartje en rauwkost 13,50
Nagerecht
• Trifle van griekse yoghurt, zoete kaneelappeltjes, rozijnen, Bastognekoek en vanille crème 3,75
Kidsmenu
• Spareribs met gebakken aardappeltjes, appelmoes, mayonaise en ketchup. En flensjes met ananas en slagroom 7,75
Maaltijdsalade met meergranenpistolet en kruidenboter:
• Boswandeling, gemengde groene salade met bospaddenstoelen, spek, ui, prei, tomaat, gorgonzola en cranberriejam 9,50
• De molkerij, salade van spinazie, rucola, appel, walnoten, rode ui, avocado en geitenkaas en honing 9,50