Sinds 2009 is het Landgoed Stania State officieel door de gemeente Tytsjerksteradiel in Friesland als trouwlocatie aangewezen.

Unieke en officiële trouwlocatie in Friesland

Door de idyllische ligging in het prachtige park is Stania State bij uitstek de plaats om uw huwelijksfeest te vieren. Brasserie Stania State is gevestigd in een deel van het uit 1854 stammende gebouw. De besloten ligging, de rijke historie en de sfeer van de Brasserie bieden u de unieke mogelijkheid om deze speciale dag op uw eigen wijze in te vullen.

trouw-arrangementen

Een greep uit ons veelzijdige aanbod:

  • champagne met heerlijke bruidstaart bij binnenkomst
  • high tea
  • romantische picknick
  • feestelijke diners
  • buffetten of barbecue

button2

 

Vier jouw bruiloft op’t landgoed Stania State

Verscholen tussen eeuwenoude bomen omringd door een prachtige Roodbaardtuin ligt, op een steenworp afstand van Leeuwarden, het schitterende Landgoed Stania State. Waar sinds vele jaren bezoekers met alle egards worden ontvangen. Een prachtige locatie om jullie huwelijksdag te vieren. De idyllische ligging en de sfeervolle ambiance zijn ingrediënten voor een sfeervolle dag. Wij zijn je graag ter wille jullie huwelijksdag onvergetelijk te maken. Leuk! Westwing heeft ons vermeld op hun blog als één van de favoriete trouwlocaties van Nederland.

Ja, ik wil!

Op Landgoed Stania State kun je elkaar ook het ja-woord geven. Alles op één locatie houden? Dat kan! Want brasserie Stania State is door de gemeente Tytsjerksteradiel aangewezen als officiële trouwlocatie. Toch heel romantisch als je het ‘Ja, ik wil’, uitspreekt in onze prachtige tuinzaal.

Om van uw huwelijk een onvergetelijke dag te maken, denken wij graag met jullie mee en geven wij met veel genoegen advies zodat je zorgeloos naar deze heuglijke dag kunt toeleven.