Kerst arrangementen

Kom samen met familie/vrienden genieten van Kerst op Stania State

Landgoed Stania in Oentsjerk is een unieke locatie in Friesland. Gelegen in de bosrijke omgeving van Noord Oost Friesland, op 10 km. afstand van Leeuwarden en Dokkum.

stania-friesland-kaartjeSamen met je familie/vrienden wandel je over het slingerende bospaadje richting de Brasserie. Een vriendelijk welkom met een feestelijk welkomstdrankje  zijn de start van een onvergetelijke Kerst middag of avond.

kerst_pattern

Kerst Diner Luxe Buffet

1e en 2e Kerstdag •  Ontvangst tussen 17.30 en 18.00 uur
Niet één gerecht of menu, maar een luxe buffet in Kerst sferen

Deze  kerstavond start met een feestelijk welkomstdrankje en er worden 3 verrassende amuses ter plaatse door een van onze koks gemaakt en uitgeserveerd. De avond wordt vervolgd met een luxe buffet in Kerst sferen. Per tafel word je uitgenodigd om van alle (h)eerlijke gerechten te genieten. Zoals gerookte wilde eendenborst, zeebanket, warm gerookte zalm, biefstukjes van wilde zwijn, kabeljauw met gamba’s en buffel-mozzarella met serranoham. Maar ook serveren we klassieke hazenpeper en stoofperen. En een heerlijk bereide kip (van de boerderij) met Friese worst. Bijzondere combinaties als paddenstoelen-pompoentaart een stamppotje van bloemkool en winterpostelein maken van deze avond echt een feestje.

De avond wordt afgesloten met een spetterend Grand Kerst Dessert.

volwassenen 52,50 p.p.
kinderen 3-12 jaar 15,50  / 12-17 jaar 23,50 p.p.

Reserveer Online
Maar je mag natuurlijk ook bellen met één van onze medewerkers 058 256 28 11
of stuur een mailtje naar info@staniastate.nl

 

Lust je iets niet graag? Of heb je allergie? Dit hoeft niet vervelend te zijn want we maken graag een aangepast gerecht voor jou.