Geniet als in vervlogen tijden

Een unieke locatie in Friesland. Gelegen in de bosrijke omgeving van Noord Oost Friesland, op 10 km. afstand van Leeuwarden en Dokkum.

Of je nu nou wilt genieten van een ontspannen wandeling door het park, even alle drukte wilt ontvluchten of een feestje hebt te vieren, een High Tea kan altijd. Het is lekker en wel zo gezellig met vrienden, collega’s of familie.

stania-friesland-kaartjeLandgoed Stania State ligt verscholen in het gelijknamige park tussen Oentsjerk en Aldtsjerk. Niet alleen het Landgoed  en het park hebben een rijke (nog zichtbare) historie ook het schenken van thee is hier altijd een beleving geweest.

Stania State is een uniek gelegen landgoed en is geschikt om jouw feest, verjaardag, jubileum of huwelijk te vieren.

high-tea-friesland-stania-state

High Tea samen met vrienden, collga’s of familie

Bij ons geniet je al vanaf € 15,50 p.p. van een compleet High-Tea arrangement.

Bekijk onze prijzenreserveer_online

leukste_restaurant-tytsjerksteradiel
Onze gasten beoordelen ons met een rapportcijfer van gemiddeld een 9!

high-tea-stania-state-friesland

Het park, de zichtbare historie en de ongedwongen sfeer zorgt voor een onvergetelijke belevenis.

In een sprookjesachtige omgeving midden in het park hoor je het vrolijke gezang van de vogels en ben je even helemaal weg. Met een ontspannen en informele sfeer maken we het jullie naar de zin. Onze gerechten en menu’s maken we voor iedereen toegankelijk die er gewoon even lekker tussen uit wil. Van mediterraan tot vegetarisch, wij zorgen op ons historisch landgoed voor een onvergetelijke belevenis. Van streekgerechten tot internationaal.

Grote of kleine groepen

Het maakt niet uit hoe groot het gezelschap is, je kunt met al je gasten bij ons terecht. Zo biedt de tuinzaal plaats aan 200 personen. En op mooie zomerdagen zetten we de deuren van de Tuinzaal naar het terras open. Gezelschappen tot ongeveer 80 personen kunnen terecht in de Brasserie. De intieme Bibliotheek biedt plaats aan een gezelschap tot ongeveer 25 personen. Deze knusse zaal heeft een privé-terras boven het water met uitzicht op het bos.

Bereikbaarheid

Kom je vanaf Leeuwarden of Drachten dan rijd je bij E10 de Trynwalden binnen. Als je met het openbaar vervoer komt is dit het punt (E10) om op lijn 51 over te stappen.

» Bekijk onze uitgebreide routebeschrijving

wokpaleis_friesland3