Geen categorie

 overzicht » 
High Tea populair in Friesland

Al enige tijd bieden wij op landgoed Stania State in Oentsjerk/Oenkerk de mogelijkheid voor een High Tea aan.

In Engeland
High Tea is in Engeland een avondmaaltijd en wordt rond de klok van zes genuttigd. Het is een arbeidersmaal en bestaat uit stevige kost als witte bonen met tomatensaus, saucijsje en chips. Engelsen spreken van ‘Tea’ of ‘Cream Tea’ als ze het over thee met smakelijke hapjes hebben.

Op ’t landgoed Stania State.
Bij ons kunt u ’s middags al terrecht voor een feestelijke High Tea. We serveren verschillende soorten thee en allerlei door de kok vers bereide zoetigheden. De tafels staan vol met onder meer brownies, scones met marmelade, taartjes. Ook worden er hartige hapjes geserveerd: seisoenssoepje, wrapje en een luxe kroketje. Heb je speciale wensen? Laat het ons weten.

Bekijk hier de mogelijkheden »

 

  
Al enige tijd bieden wij op landgoed Stania State in Oentsjerk/Oenkerk de mogelijkheid voor een High Tea aan. In Engeland High Tea is in Engeland een avondmaaltijd en wordt rond de klok van zes genuttigd. Het is een arbeidersmaal en bestaat uit stevige kost als witte bonen met tomatensaus, saucijsje en chips. Engelsen spreken van 'Tea' of 'Cream Tea' als ze het over thee met smakelijke hapjes hebben. Op 't landgoed Stania State. Bij ons kunt u 's middags al terrecht voor een feestelijke High Tea. We serveren verschillende soorten thee en allerlei door de kok vers bereide zoetigheden. De tafels staan vol met onder meer brownies, scones met marmelade, taartjes. Ook worden er hartige hapjes geserveerd: seisoenssoepje, wrapje en een luxe kroketje. Heb je speciale wensen? Laat het ons weten. Bekijk hier de mogelijkheden »