3-gangen Weekmenu
Een wisselend 3-gangen weekmenu voor 19,75
Je kunt de gerechten ook los bestellen. De finishing touch van de gerechten doe je helemaal zelf.
Wij serveren onze weekmenu’s vrijdag t/m zondag. Reserveer minimaal 1 dag van tevoren vóór 20.00 uur
••••••••••••••••••••••••••••••••••••
25, 26, 27, 28 februari
Voorgerecht
• Minestronesoep,rijk gevulde Italiaanse groenten-tomatensoep 3,75
Hoofdgerecht
• Varkenshaasmedallions met gebakken ui, pepersaus, in olijfolie geroosterde aardappeltjes met knoflook en kaas, worteltjes en gemengde salade
óf
• Snoekbaarsfilet met tuinkruiden-roomsaus, in olijfolie geroosterde aardappeltjes met knoflook en kaas, worteltjes en gemengde salalde 13,50
Nagerecht
• Vanille bavarois, chocolade, kersen en slagroom 3,75
Kidsmenu
• Kipkluifjes met gebakkken krielaardappeltjes, appelmoes, mayonaise en ketchup. En aardbeien-pudding met banaan en slagroom 7,75
Maaltijdsalade met meergranenpistolet en kruidenboter:
• Boswandeling, gemengde groene salade met bospaddenstoelen, spek, ui, prei, tomaat, gorgonzola en cranberryjam 9,50
• De molkerij, salade van spinazie, rucola, appel, walnoten, rode ui, avocado en geitenkaas en honing 9,50
••••••••••••••••••••••••••••••••••••
4, 5, 6, 7 maart
Voorgerecht
• Courgettesoep 3,75
Hoofdgerecht
• Kip gyros, gekruide kipfilet met paprika, ui champignons, aioli, komkommer-muntsalade, orzo (Griekse rijst) en aardappelwedges in schil
óf
• Gyros vega kip met paprika, ui champignons, aioli, komkommer-muntsalade, orzo (Griekse rijst) en aardappelwedges in schil 13,50
Nagerecht
• Griekse yoghurt met honing, meloen en walnoten 3,75
Kidsmenu
• Kaasschnitzel met gebakken aardappeltjes, appelmoes, mayonaise en ketchup. En vanillepudding met Oreo en slagroom 7,75
Maaltijdsalade met meergranenpistolet en kruidenboter:
• Boswandeling, gemengde groene salade met bospaddenstoelen, spek, ui, prei, tomaat, gorgonzola en cranberryjam 9,50
• De molkerij, salade van spinazie, rucola, appel, walnoten, rode ui, avocado en geitenkaas en honing 9,50
••••••••••••••••••••••••••••••••••••