Recepties & feesten

 tarieven tonen » 
Brasserie Stania State: een unieke locatie voor uw (huwelijks)feest en/of receptie. De prachtige locatie, de sfeer en de service dragen allemaal bij aan een mooie dag.

Recepties en Feesten

Brasserie Stania State is een unieke locatie voor uw (huwelijks)feest en/of receptie. Samen met u maken wij er een geslaagd evenement van. De bosrijke omgeving, de sfeer die het oude landhuis ademt en de uitstekende service van ons personeel dragen zeker bij aan een mooie dag.

Op Stania State kunt u met zowel grote als kleine gezelschappen terecht. De brasserie heeft drie zalen, waarin we ongeveer 250 gasten kunnen ontvangen. Desgewenst kunt u ook op ons terras terecht waar nog eens 100 zitplaatsen zijn. Wilt u toch met een groter gezelschap komen? Dat is allemaal mogelijk en bespreekbaar.

Wilt u met een kleiner gezelschap bijvoorbeeld uw verjaardag of jubileum vieren? Of met een kleine groep ongestoord kunnen vergaderen? Dan bevelen wij u de bibliotheek aan. Deze kamer heeft bovendien een terras aan het water met uitzicht op het park.

button2

Personeelsfeest

Ontvang uw collega’s op het terras van Brasserie Stania State met een feestelijk glaasje en lekkere hapjes gemaakt door onze eigen keukenbrigade.
Geniet van een heerlijk buffet met als afsluiting een fantastisch feest met een band of discjockey. Vraag naar de mogelijkheden.
Landgoed Stania State is goed bereikbaar en er is voldoende gratis parkeergelegenheid.

button2

Verjaardag

Nodig uw gasten uit voor uw verjaardagsfeest en wij zorgen voor een sfeervolle ambiance en heerlijke gerechten uit eigen keuken.
Of u nu de voorkeur geeft aan een borrel, een stijlvolle lunch, een Engelse High Tea, wij hebben alles in huis om van uw verjaardag een succes te maken.

button2

Jubileum

Ontvang uw relaties en collega’s op het terras van Brasserie Stania State met een glas sprankelende champagne en lekkere hapjes gemaakt door onze eigen keukenbrigade. Geniet van een heerlijk buffet met als afsluiting een fantastisch feest met een muziekband of discjockey. Vraag naar de mogelijkheden.
Landgoed Stania State is goed bereikbaar en er is voldoende gratis parkeergelegenheid.

button2

 

 contact »   reserveren »