High tea, picknick & borrel

 menukaart tonen » 
Even heerlijk wandelen, uitwaaien en ontspannen in combinatie met een High Tea, borrel of picknick in het park.

High Tea

Wij serveren op onze vaste openingsdagen, donderdag, vrijdag, zaterdag en zondag, High Tea. Of u nou heeft genoten van een ontspannen wandeling door het park, even alle drukte wilt ontvluchten of een feestje heeft te vieren, een High Tea kan altijd, is lekker en gezellig.

Onze High Tea bestaat uit onder meer diverse soorten thee, onder andere brownies, scones met marmelade, taartjes, seizoenssoepje en wrapje. Reserveren is wel noodzakelijk.

Op aanvraag kunt u met een groter gezelschap ook op een doordeweekse dag bij ons terecht voor de High Tea. Voor meer informatie kunt u de knop ‘menukaart tonen’ aan de linkerkant van deze pagina raadplegen of contact opnemen via telefoonnummer 058 256 28 11 Kijken op onze contact pagina kan ook.

button2
Reserveer Online

Picknicken in het Park

Terwijl u op het terras een kopje koffie of thee drinkt, vult onze kok de picknickmand met allerlei lekkernijen. U neemt de goed gevulde mand mee en gaat in het park op zoek naar een geschikte plek om van al het lekkers te genieten. Een picknickmand is al vanaf 2 personen te bestellen.

button2

Borrel

Voor bij de borrel hebben we de keuze uit allerlei lekkere hapjes. Wat dacht u van bijvoorbeeld een canapé zalm of een heerlijk met paté gevuld soesje?  Maar uiteraard dienen wij ook bittergarntituur, kaas en worst op. Voor meer informatie kunt u de knop ‘menukaart tonen’ aan de linkerkant van deze pagina raadplegen of contact opnemen via telefoonnummer 058 256 28 11

button2

 

 contact »   reserveren »