Winterfolkavond met eten en muziek

Met The Blue Grass Boogiemen

De vermaarde winterfolk-avond komt dichterbij. Eens per jaar komen muziekliefhebbers naar Stania State om te genieten van een gezellige winterfolkavond met lekker eten, begeleid door folkklanken, en een schitterend concert van een bijzondere artiest. Ditmaal komen de Blue Grass Boogiemen naar Folk in de Wâlden.

Vorig jaar waren de Blue Grass Boogiemen slotact op het ‘Folk in de Wâlden Showfestival. Ze veroverden de zaal met hun ‘high energy blue grass’ van schitterende klasse. Ze lieten ons lichtelijk verbijsterd achter. Het kon dan ook niet lang duren voor we ze op een folkavond zouden vragen. Komt authentieke bluegrass-countrybilly enkel uit Amerika? De Blue Grass Boogiemen zijn het bewijs dat dit niet waar is. Dit authentieke gezelschap komt uit Nederland en worden door heel de wereld geliefd om hun fantastische spel. Ze tourden in Amerika en vrijwel heel Europa. Van Paradiso tot ‘s werelds meest beroemde bluegrassclub de Station Inn in Nashville, Tennessee; van de Rodeo Bar in New York tot de Continental Club in ‘live music capitol of the world’ Austin, Texas; ze traden er op. Al ruim 22 jaar staan de Blue Grass Boogiemen voor het beste wat Nederland qua authentieke rootsmuziek te bieden heeft. Hun laatste cd: ‘Delivering the grass’ is het vierde album van de Blue Grass Boogiemen. De titel zegt precies hetgeen de Blue Grass Boogiemen overal al jaren doen.

“High-energy bluegrass at its finest.” (Bluegrass Unlimited USA); “The Boogiemen mimicked American music icons with absolute accuracy and joy.” (Washington Post USA)

De avond begint om 19.00 u. met een gezellige en heerlijke maaltijd, gelardeerd met live folkmuziek.

Tot dan, Freek Nijland & Haike van der Velde

In verband met het karakter van de avond en de te verwachten belangstelling is reserveren noodzakelijk (bureau-n@kpnmail.nl of 058-2562736).

Wil je aangeven of je reserveert met of zonder buffet?

zaal: Stania State, Rengersweg 98 B, Oentsjerk

kassa: 18.30 u.

lopend buffet: 19.00 u.

concert: 20.15 u

entree: all in € 30,- euro; alleen concert € 20,-

reservering: bureau-n@kpnmail.nl of 058-2562736