Sido Martens presenteert Wankelmoed, nieuwe cd in boek

Op vrijdag 1 februari presenteert  Sido Martens zijn cd Wankelmoed op landgoed Stania State in Oenkerk. Nieuwe liedjes opgenomen in zijn concertcamper die nu dienst deed als mobiele studio. Zeven middagen in de afgelopen novembermaand bracht die Martens naar evenzovele locaties. Ongepolijst maar nauwgezet, overtuigd maar ingetogen en soms verstild. Alleen stem en gitaar. Met de wind om de camper, de wolken boven de horizon en soms regen op het dak. De cd zit in een circa zestig pagina’s tellend boekje met foto’s en een beschrijving van elke plek. Naast natuurlijk alle teksten ook een verhaaltje over elk liedje. Niet om te duiden, maar associatief en intuïtief. Omdat het zo voelde, dan en daar op die plek.

Speciale gast is Sourire, geboren in de Franse bergen wonend tussen Friese weilanden. Ze speelt piano en zingt meest eigen liedjes in het Engels en Frans. Tintelend, ontroerend, meeslepend en dynamisch.

 

Wankelmoed – het boekje met cd – verschijnt in twee gelimiteerde oplagen. Vijftig genummerde en gesigneerde exemplaren met een harde kaft (19,50 euro) en vijftig exemplaren in paperback uitvoering (15,00 euro).

 

wanneer: vrijdag 1 februari

waar: Brasserie landgoed Stania State, Rengersweg 98 B, Oenkerk

hoe laat: 20.30 uur

entree: gratis

informatie en bestellingen (bijdrage in de verzendkosten 2, 50 euro): info@sidomartens.com