2e kerstdag Luxe Kerstbuffet

Ontvangst tussen 17.30 uur en 18.00 uur

Tussen 17.30 uur en 18.00 uur wandel je samen met je familie/vrienden over het slingerende bospaadje richting de Brasserie. Een vriendelijk welkom met een feestelijk welkomstdrankje is de start van een onvergetelijke kerstavond. Op tafel staat een smulplank met verschillende broden met tapenade, pesto, kruidenboter, aioli en olijfjes. Daarna wordt er een soepje van Hollandse bloemkool, zoete aardappel en rode peper geserveerd.

 kerst_brunch_diner_friesland_res

Luxe Kerstbuffet

De avond wordt vervolgd met een luxe buffet in Kerst sferen. Per tafel word je uitgenodigd om van alle (h)eerlijke gerechten te genieten. Zoals gerookte hertenham, zeebanket, warm gerookte zalm, biefstukjes van het Friese weide rund, zeebaars met zeekraal en buffel mozzarella met pommedori, basilicum en romaanse sla. Maar ook serveren we klassieke hazenpeper en stoofperen. En een heerlijk bereide ovenschotel met kip, pesto, aubergine, ricotta, tomaten, paprika en geraspte Pecorino . Bijzondere combinaties als lasagne van gegrilde groenten, rucola, boursin en gegratineerd met Griekse yoghurt en geitenkaas maken van deze avond echt een feestje.

 

Dessert

De avond wordt afgesloten met een spetterend Grand Kerst Dessert.

Kidsmenu

Speciaal voor de kinderen verzorgen onze koks een kinderbuffet. Met kipnuggets, kaassouflees, hamburgertjes, frikadellen, poffertjes, frites, ketchup en mayonaise. En een verrassing als toetje.

 

volwassenen 49,75 p.p.
juniorprijzen: kinderen 3-12 jaar 15,50 / 12-17 jaar 23,50 p.p.

reserveer_online
of bel 058 256 28 11 maar je mag natuurlijk ook een mailtje sturen naar: info@staniastate.nl

 

Lust je iets niet graag? Of heb je allergie? Dit hoeft niet vervelend te zijn want we maken graag een aangepast gerecht voor jou.