Helen Flaherty Band

15 jaar Folk in de Wâlden wordt gevierd met een optreden van de Helen Flaherty Band. Een schitterende opening van het nieuwe seizoen en een hommage aan vijftien jaar folk in de Trynwâlden.

Volg de links naar you tube https://www.youtube.com/watch?v=Rfoo9jKLrWI  https://www.youtube.com/watch?v=u2P30dIpJT8   https://www.youtube.com/watch?v=nEW9ZZ2mVIA

Helen Flaherty is een begrip in de Keltische folk. Al tientallen jaren treedt ze op met andere muzikanten in verschillende samenstellingen. We kennen natuurlijk als frontvrouw van de Schots-Ierse band ‘Shantalla’ die topact was op het festival bij het tienjarig bestaan van Folk in de Wâlden in 2014. Nu maakt ze furore met de Helen Flaherty Band. De band speelt Keltische folk van grote klasse. De band bestaat uit Helen Flaherty, Siard de Jong, Philip Masure en Isaac Muller. Allen muzikanten die zelf ook hun sporen verdiend hebben in verschillende andere klasse-bands en combinaties als Shantalla, Andar, Flaherty/Munnelly/Masure, Comas en Fling.

http://www.folk.be/helenflahertyband/

Tot dan, Freek Nijland

Aangeraden wordt tijdig te reserveren!

zaal: Stania State, Rengersweg 98 B, Oentsjerk
kassa: 20.00 u.; contante betaling / geen pin
concert: 20.30 u.
entree: € 20,00 euro
reservering: bureau-n@kpnmail.nl; 058-2562736

verwacht:

dinsdag 28 oktober: Bears of Legend (CAN)