Festival ’10 jaar Folk in de Wâlden’

FOLK IN DE WÂLDEN BESTAAT 10 JAAR!!!

Om dit te vieren organiseert Folk in de Wâlden een jubileumfestival. Het wordt een gezellig en intiem festival met een keur aan aansprekende artiesten. Folk in de Wâlden is al tien jaar een spraakmakend podium voor akoestische muziek. Rode draad bij alle concerten zijn folkmuziek en liedjes in vele vormen. Het festival vindt plaats vanaf 14.00 u. tot 23.00 u. in twee sfeervolle zalen op het landgoed Stania State te Oentsjerk. Je kan er genieten van van vele fijne artiesten, een dansje maken, lekker eten en drinken en luisteren naar wat je altijd al had willen horen.

De organisatie is volop bezig met het zoeken en vastleggen van aansprekende acts. Een bijzondere plaats is ingeruimd voor Noordelijke artiesten, maar ook landelijk bekende en internationale artiesten geven acte de présence. Bekend is al dat de Groningse bluegrass-band De Stroatklinkers (winnaars van de EWOB Award 2014!!) naar het festival komt. Ook hebben Nanne Kalma en Ankie van der Meer toegezegd te zullen komen. Nanne en Ankie brengen liedjes uit hun hele oeuvre, waaronder de Irolt-jaren.

Er zijn slechts 200 plaatsen beschikbaar. Je mag nu al reserveren, als je zeker wilt zijn van een plek. Zet de datum vast in je agenda!

reserveren kan via bureau-n@kpnmail.nl

plek: Stania State, Rengersweg 98B Oentsjerk

tijden: 14.00 – 23.00 u.

entree: 30 euro bij reservering vóór 1 november, daarna 35 euro

maaltijd: 10 euro bij reservering met de entree, losse maaltijd 12,50 euro

 

 

  
Klik om alle 2 beelden te bekijken