Baptiste J. Harmon (FR)

Een grote verrassing in de hedendaagse folk / singer-songwriter scene, zo kan je Franse chansonnier Baptiste W. Hamon wel omschrijven. Met zijn snel gestegen ster was het niet zo simpel om hem naar Stania State te krijgen. Maar het is gelukt en kunnen binnenkort genieten van deze bijzondere artiest. Hij komt met zijn twee vaste begeleiders.

Volg de links naar you tube https://www.youtube.com/watch?v=0f-iK96iBoI ;https://www.youtube.com/watch?v=_wTUkZgjwgQ (Into the Great Wide Open 2017)

Baptiste W. Hamon is een singer-songwriter uit Parijs. Hij zingt in zijn moerstaal maar zijn liedjes zijn geinspireerd door zijn grote Amerikaanse voorbeelden als Townes van Zandt, Leonard Cohen, John Prine en Butch Hancock. Hij reisde in 2016 af naar Nashville om z’n debuutplaat ‘L’insouciance’ op te nemen met producer Mark Nevers, die eerder werkte met Vic Chestnutt en Bonnie Prince Billy, waarmee hij een duet opnam. Twee authentieke stijlen verenigd – Amerikaanse country en Franse volksmuziek – waarbij je je zowel in de Southern United States als in Île-de-France waant. Baptiste W. Hamon speelde op meerdere aansprekende Nederlandse festivals zoals Naked Song, Into The Great Wide Open, TakeRoot en Roots of Heaven. In Nederland kon de Parijzenaar op veel media-aandacht rekenen, in VPRO Vrije Geluiden, Volkskrant en nationale radio. Het Franse magazine Popnews beschouwt hem als de meest veelbelovende songwriter in eigen land. The song ‘Peut-être que nous serions heureux’, een duet met zijn partner Alma Forrer, is één van de mooiste liedjes van de laatste tien jaar in Frankrijk.www.facebook.com/BaptisteWHamon

Vanwege de verwachte belangstelling wordt aangeraden tijdig te reserveren!

zaal: Stania State, Rengersweg 98 B, Oentsjerk
kassa: 20.00 u.; contante betaling / geen pin
concert: 20.30 u.
entree: € 20,- euro
reservering: bureau-n@kpnmail.nl; 058-2562736

verwacht:

13 maart: Assorted Travellers (NL)

9 april: The Henry Girls (IRL)