1e Paasdag: Paasdinerbuffet

Paasdinerbuffet 28,50 p.p.

kinderen tot 12 jaar 12,50 p.p., junior 18,50 p.p. (12 jaar tot met 17 jaar)

vanaf 17.00 uur
zowel op 1e Paasdag (zondag 1 april) als 2e Paasdag (maandag 2 april)

Ontvangst

Een vriendelijk welkom met een feestelijk welkomstdrankje is de start van een gezellige avond. Op tafel staat een broodplank met breekbrood, pesto, tapenade, olijven en kruidenboter. Waarbij een lekkere licht gebonden Friese mosterdsoep gevuld met doperwtjes en lente-ui wordt geserveerd.

Voorgerechten (worden uitgeserveerd)

  • Warm gerookte zalm met mierikswortelmayonaise
  • Gegrilde beenham met honing en meloen
  • Aardappel-ei salade
  • Pasta-rucola salade
  • Gegrilde kiprollade met gedroogde tomaatjes, rode ui, paprika en kruidensla

Hoofdgerechten (in luxe buffet)

  • Hartige taart van voorjaarsgroenten en Ryperkrite kaas
  • Varkenshaas in bospaddenstoelensaus
  • Verschillende soorten gebakken visfilets in witte wijnsaus
  • Lasagne met rundergehakt in rucola, courgette en mozzarella
  • nieuwe oogst krielaardappeltjes
  • rijst gevuld met roerei, prei, ui en noten
  • gemengde voorjaarssalade
  • warme groeten

Nagerecht (wordt uitgeserveerd)

  • Een vrolijk verrassend Paasdessert

reserveer_online
of bel 058 256 28 11 maar je mag natuurlijk ook een mailtje sturen naar: info@staniastate.nl