1e Paasdag: Paasdinerbuffet

Paasdinerbuffet 31,50 p.p.

kinderen tot 12 jaar 12,50 p.p., junior 20,00 p.p. (12 jaar tot met 17 jaar)

vanaf 17.30 uur

Ontvangst

Een vriendelijk welkom met een feestelijk welkomstdrankje is de start van een gezellige avond. Op tafel staat een broodplank met vers afgebakken brood, pesto, aioli en kruidenboter. Waarna een lekkere licht gebonden Friese mosterdsoep gevuld met lente-ui en tuinkruiden wordt geserveerd.

Op het buffet staat (u wordt per tafel uitgenodigd):

  • gerookte zalm met kruidensla en limoen-koriander mayonaise
  • mozzarella met tomaat, rucola, paprika en pijnboompitjes
  • cocktail van Hollandse asperges en gerookte kip
  • carpaccio met olijven, rode ui en Parmezaanse kaas
  • kip saltimboca omwikkelt met serrano in witte wijnsaus en salie
  • verschillende soorten gebakken visfilets met garnalen, groenten en een saus van spinazie
  • stoofpotje van Fries weiderund sucade
  • Italiaanse fritata
  • nieuwe oogst krielaardappeltjes
  • verse frites met truffelmayonaise
  • gemengde voorjaarssalade
  • voorjaarsgroenten

Nagerecht (wordt uitgeserveerd)

  • Een vrolijk verrassend Paasdessert

reserveer_online
of bel 058 256 28 11 maar je mag natuurlijk ook een mailtje sturen naar: info@staniastate.nl